Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Végre egy szappan, ami nem szárítja a bőrt

2021. 05. 08. 22:50:27
Végre egy szappan, ami nem szárítja a bőrt

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot

A rossz tapasztalatoknak köszönhetően sokan félnek attól, hogy az általuk választott kézműves szappan is kiszárítja a bőrt.

Végre egy szappan, ami nem szárítja a bőrt

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot
A rossz tapasztalatoknak köszönhetően sokan félnek attól, hogy az általuk választott kézműves szappan is kiszárítja a bőrt. Pedig a kézzel készült szappanokban benne marad a természetes glicerin, ezáltal az védi, táplálja a bőrt és nem hagyja kiszáradni. Nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagot és tartósítószert sem. Viszont összetevői között szerepelnek különféle tápláló olajak, vajak, valamint illó-, illat-, vagy parfümolajak. Tartalmaz pigmentet, színező anyagot is, de ezek minden esetben kozmetikai tisztaságúak

.

Időre van szükség

Amikor elkezdjük használni a kézműves, természetes szappant, ne legyünk türelmetlenek a hatását illetően. A bőrnek időre van szüksége, hogy észhez térjen, átálljon a természetes bőrápolásra a sokéves bolti termékek használata után. Időt kell neki hagyni, hogy összeismerkedjen, megbarátkozzon a természetes szappannal. A kézműves, természetes szappanok nem terhelik a bőrt káros vegyi anyagokkal, nem tömítik el a pórusokat, így hagyják a bőrt lélegezni.

Szeretettel készül

A kézműves szappanok a természetes hatóanyagokon kívül szeretettel is tele vannak, mert aki készíti, az a szívét, lelkét beleadja. Ha megfogsz egy ilyen szappant, azonnal elvarázsol az illata. Bár szagolgatni is nagyon különleges dolog, mert olyan érzések, emlékek, képek jutnak eszedbe, melyet újra és újra át akarsz élni, érdemes őket használni is, hogy minél gyorsabban elkezdjék kifejteni jótékony hatásukat.

Folyamatos újdonságok

A kézműves szappanok készítése egy véget nem érő tanulási folyamat készítője számára. Ha kitalál valami újat, addig kísérletezget vele, amíg olyan nem lesz, mint amilyennek megálmodta.

Az oldal tetejére