Nekem bejön

2021. 03. 15. 23:05:00
Nekem bejön

Az EQUA kulacs gyárban minőségi anyagból környezettudatos kulacsokat gyártanak mindenféle trendi desigben.. 

A megfelelő mennyiségű víz- és folyadékfogyasztás igenis szervesen hozzátartozik szépségünk és bőrünk ápolásához, és az egészséges életmód fontos része. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen trendi, csajos kulacs remekül mutat minden lány kezében, olyan mint egy csini kiegészítő.
Ha szeretnétek kicsit közelebből is megismerni ezt

Az EQUA kulcs gyárban minőségi anyagból környezettudatos kulacsokat gyártanak mindenféle trendi desigben.. 

A megfelelő mennyiségű víz- és folyadékfogyasztás igenis szervesen hozzátartozik szépségünk és bőrünk ápolásához, és az egészséges életmód fontos része. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen trendi, csajos kulacs remekül mutat minden lány kezében, olyan mint egy csini kiegészítő.
Ha szeretnétek kicsit közelebből is megismerni ezt equa kulacs a kulacsot, akkor olvassatok tovább!

De először néhány szóban a EQUA-ról

A cég kulacsai környezetbarát, és első osztályú minőségi anyagból készülnek, ami nem tartalmaz úgynevezett BPA (Biszfenol A) vegyületet. Azok a műanyag palackok, amelyek tartalmaznak ilyet, a mindennapi használat nyomán reakcióba lépnek a bennük tárolt folyadékkal, és ez sajnos különböző betegségeket okozhat.
Ezen kívül az EQUA kulacsok több szempontból is környezetbarátok: egyrészt gyártásukkor nem kerül mérgező anyag a levegőbe. Másrészt ha a kulacsodba töltesz csapvizet, ahelyett, hogy mindig egy újabb üveg műanyag palackos ásványvizet vennél, akkor máris tettél valamint a környezetért, hiszen a műanyagnak legalább 500 év a lebomlási ideje, azért ez nem hangzik túl jól...

pet palack

És akkor hadd kampányoljak egy kicsit a csapvíz mellett is. Hogy "stílusosan" mondjam, a CSAPból is az folyik, hogy legalább napi 1,5-2 liter vizet meg kell inni ahhoz, hogy szerveztünk megfelelően tudjon működni. Emellett bőrünk is meghálálja, ha elegendő mennyiségű vizet iszunk, és a fogyás elősegítésében is nagy szerepe van.
Vannak akiknek ez fura, és ha meghallják ezt, akkor rákezdenek, hogy mennyi mindenféle káros dolog van a csapvízben stb... Pedig Magyarország nagy részén fogyasztható a csapvíz, és szerintem az égvilágon semmi baj nincs vele. Sokkal jobb, mintha mindenféle cukros löttyel vinnénk be szervezetünkbe a napi folyadékmennyiséget, ráadásul sokkal olcsóbb és környezetbarátabb, mintha palackos ásványvizet vennénk. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten élmény egy ilyen cuki kulacsból inni a vizet, nem pedig egy uncsi műanyagpalackból, így lehet tulajdonképpen a vízfogyasztás trendi, EQUA kulacsokbol.

És akkor a kulacsról nézzetek szét a wepshopban, vannak csajos minták, van ami inkább pasis, van egyszerű letisztult, de van akár gyerekeknek való kulacs is. Négy és hat decis verzióban kaphatók. Az úgynevezett EASTMAN TRITAN anyag, amiből a kulacs készül, ellenáll a magas hőmérsékletnek (+100° C), rendkívül strapabíró, nyugodtan tisztíthatod mosogatógépben is. Körültekintő tisztítás és használat mellett évekig használható. Viszont óvatosan a szénsavas innivalókkal, inkább szénsavmentes vizet/itókákat érdemes beletölteni, de természetesen nemcsak vizet. Beletölthetitek akár a kedvenc teátokat is, vagy mondjuk egy finom és egészséges turmixot- mivel viszonylag nagy a lyuk, amin keresztül inni lehet belőle, így akár kicsit pépesebb, darabosabb állagú turmixok is gond nélkül fogyaszthatók belőle.

Egyébként egyszerű, csavaros kupakja van, jól zár,  amúgy meg annyira szép ez a kulacs, hogy kár eldugni a táskába. Van rajta amúgy akasztó is, így fel lehet akasztani akár táskára, övre, bringára, ki hova szeretné, de én leginkább a kezemben hordom. EQUA termosz
 

Tartalomhoz tartozó címkék: EQUA

Kapcsolódó termékek

EQUA PINK

11.900 Ft
Várható szállítás:2024. június 26.
Kívánságlistára teszem

EQUA Snow White

13.000 Ft
Várható szállítás:2024. június 26.
Kívánságlistára teszem