Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Miért szeretjük az EQUA kulacsokat?

24palack
2021. 03. 02. 23:10:29
EQUA-t kifejezés két szó, az ECO és AQUA (víz) egyesítéséből származik, és ez lett a neve a kulacs kollekciónak. Az Equa kulacs használatával, csökkenthető  az ásványvizes műanyag palackok mennyisége. EQUA kulacsok minden élethelyzethez megfelelő választás akár,  irodában, iskolában, otthon  sporthoz, utazáshoz, ,kiránduláshoz az élet minden területén  a legmegfelelőbb választás

EQUA kulacs a szépség, és az esztétikum eszköze arra, hogy az embereket az egészséges életmódra és a  környezettudatosságra ösztönözze. Anže EQUA márka alapítóinak ötlete, hogyan hidratáljunk nap mint nap környezetbarát és egyúttal egészséges módon.

 A forma és a funkciót összehangolva egyedülálló palackjaikat több méretben és még több formában, kínáljuk a fenntarthatóság jegyében.

A EQUA kulacsok fókuszában maga az ember áll, hogy vajon mitől lesz egy palack praktikus és egyedi  kialakítású, és hogyan nyújthatja a legjobb élményt. Az EQUA palackok több méretben és formában kaphatók,EQUA ACTIVE ÜVEG KULACSOK könnyüek,hogy magaddal vihesd és ezáltal sose feledkezz meg a folyadékpótlásról, a VILÁG LEGSZEBB EQUA MISMATCH KULACSAI hosszan megtartják az ital hőmérsékletét.


Nem mindegy, hogy miből iszol: a letisztult formavilág ötvözi az esztétikumot a praktikummal. A EQUA palackjai között biztosan megtalálod a személyiségedhez, stílusodhoz illőt. Találsz variációkat a minimalista designtól az absztraktig, az indusztriális stílustól a művészi mintákig, ráadásul különböző méretek és funkciók közül válogathatsz. 

Szépség és praktikum

Az újra felhasználható palackok körében elterjedt olcsó alumíniummal ellentétben a EQUA palack gyártáshoz élelmiszeripari minőségű, extra könnyű rozsdamentes acélt használnak, amely egészségügyi szempontból teljesen biztonságos és toxinmentes, mivel a palack belseje nem tartalmaz műanyag réteget.

 

EQUA kulacs a minden napokra 

A számtalan színben kapható EQUA ACTIVE ÜVEG KULACSOK könnyüek,hogy magaddal vihesd és ezáltal sose feledkezz meg a folyadékpótlásról 
A EQUA kulacsok rozsdamentes acél fala hőszigetelésű. Ennek köszönhetően tartják a meleget, és a hideget, így a reggel betöltött kávé vagy tea egy hosszú nap után sem fog kihűlni, és a palack sem égeti meg a kezünket. A jéghideg üdítő vagy éppen a benne úszkáló jégkockák még a legnagyobb melegben is kitartanak a strandon, mindamellett, hogy a palack falán nem csapódik ki egy csepp pára sem, így szárazon marad a táskádban minden ami a palack mellett található.

Legmagasabb anyagminőség, biztonságos használat

A palackok fala élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült, melynek köszönhetően a folyadék tárolását követően palackunkban semmilyen íz nem marad meg. A rozsdamentes acél rendkívül ellenálló, így használat közben a betöltött italunkba sem oldódik bele semmilyen ízanyag a palack falából, a legforróbb italok esetén sem.
További biztonságos használatot elősegítő tulajdonság, hogy a palackok száját a könnyű tisztítás érdekében szélesebbre tervezték, ezáltal pedig akár jéggel is fel lehet tölteni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: EQUA
Az oldal tetejére