Fizetés, szállítás

FIZETÉSI MÓDOK

ELŐRE UTALÁS

A megrendelés beérkezése után e-mail-ben megküldjük a díjbekérőt. A csomagot az összeg bankszámlára történő jóváírását követően adjuk át kézbesítésre, vagy átvehető személyesen üzletünkben.

A megrendelés ellenértékéről díjbekérőt küldünk. Az összeg beérkezése után elkészítjük a számlát, amelyet a csomag fog tartalmazni.

KÉRJÜK, NE UTALJON AZONNAL, MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG A DÍJBEKÉRŐ ELKÉSZÜLTÉT!

.

Bankkártyás fizetés 

Barion bankkártyás fizetési tájékoztató

Üdvözlünk a Barion biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő 24palack webáruházban!

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

barion-logo-elfogadott-kartyakMastercard vagy Maestro bankkártyádat     
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat     

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A Barion fizetés lépései

Válaszd ki a „Bankkártyás fizetés Barionnal” fizetési módot, majd a Szállítási és Adatvédelmi feltételek elfogadása után kattints a “Fizetés Barionnal” gombra!

Fizetés bankkártya adatok magadásával

Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, és a Szállítási és Adatvédelmi feltételek elfogadása kötelező.

Fizetés Barion tárcával

Fizetés eltárolt bankkártyával

Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.

Hogyan tudok fizetni a Foxpost csomagautomatánál

A Foxpost által üzemeltetett csomagautomatáknál bankkártyával tudod kiegyenlíteni a megrendelésed vételárát. Pontosan ugyanúgy működik mint egy bankautomata vagy egy bolt POS terminálja.

Az automata akkor fogja kérni a fizetést, amikor begépelted a tőlük kapott nyitókódot.

A sikeres fizetést követően az automata megfelelő ajtaja ki fog nyílni és át tudod venni a tőlünk megrendelt csomagot

                                                

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. Ennek plusz díja 650 Ft.

 

ÁTVÉTELI MÓDOK, ÁTVÉTELI DÍJAK

Házhozszállítás FoxPost Házhozszállítás (2-3 munkanap a szállítási idő)

A rendelésed futárszolgálattal érkezik, melynek díja előreutalással 1700 Ft, utánvétel+ 650 Ft. Ha a rendelésed végösszege eléri a 15.000 Ft-ot, a szállítási költség 0 Ft.

 • Ha szeretnéd, a csomag az ajtódig jön a FOXPOST segítségével!
  Miután átadtuk a csomagodat a FOXPOST-nak a futárjaik akár 2 munkanapon belül az ország bármely részére eljuttatják csomagodat.
  Nem kell egész nap készenlétben lenned, 2 órás időintervallumban kézbesítik a házhoz rendelt csomagokat.
  A FOXPOST küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben értesítést küld, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét is.

 •  

 

A rendelésed futárszolgálattal érkezik, melynek díja előreutalással 960 Ft, utánvétel+ 650 Ft. Ha a rendelésed végösszege eléri a 15.000 Ft-ot, a szállítási költség 0 Ft.

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód.
Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod.
Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek.
Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted
Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Meggondoltad magad?
Van megoldásunk.

Webshopból automatáinkba rendelt termékeid ingyenesen visszaküldheted.Az automaták listáját és további információt itt találsz: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak

 • POSTA házhozszállítás

  Ennél a szállítási módnál a várható szállítási idő: 2-3 nap.
  Magyarország területein belül érvényes.
  Fenntartjuk a jogot hogy a csomagot másik futár szolgáltatással küldjük, ha a csomag mérete/súlya azt indokolja.

  mpl

  Szállítási költség:1990ft

 • Csomagautomata szállítási mód

  Ennél a szállítási módnál a várható szállítási idő: 2-3 nap
  A Magyar Posta által üzemeltetett Csomagautomatákba kérheti a csomag kiszállítását. A Csomagautomata csak a bankkártyás utánvét fizetést támogatja! Készpénzben nem lehet kiegyenlíteni a megrendelés értékét! További infó

  postapont

  Megrendelés végösszeg

  Szállítási költség:990ft

  MOL+Coop PostaPont szállítási mód

 • Ennél a szállítási módnál a várható szállítási idő: 2-3 nap
  Ezen szállítási mód segítségével Ön a MOL töltőállomásokra vagy Coop boltokba kérheti a csomag kiszállítását. MOL további infóCoop további infó

  postapont

  Megrendelés végösszeg:990ft